Добри Божилов излезе с отговор на Станислав Недков, в свое право на отговор, което публикуваме с минимални съкращения, той посочва:

Станислав Недков, известен също като "Стъки", оповести, че съм съпричастен към сайтове за фалшиви новини, които го злепоставят.

Това е абсолютна лъжа, и моля да оповестите това на вашата аудитория.

Нямам нищо общо с въпросните сайтове, а мотивите на г-н Недков са очевидно единствено да ме злепостави. Ако просто искаше проверка, щеше да подаде сигнал и евентуалните му подозрения да останат единствено пред очите на разследващите. Но той ползва сигнала, за да застане пред медиите и да атакува моето име.

Допускам, че г-н Недков не е наясно с темата за фалшивите новини.

Биографията му не сочи към ИТ компетенция и възможност да провери сам фактите в Мрежата. Поради тази причина, когато той оповести намерението си да подава сигнал, аз му пратих съобщение, в което го уведомих, че греши и посках просто да постъпи мъжки, и да има силата да се извини.

Вместо това, сега наблюдаваме ескалация на казуса.

Случващото се е само по себе си "фейк" и тежка дискредитация на името ми. Аз съм новоизрастващ писател, при това - успешен.Надявам се на бързата ви реакция и оповестяване на настоящото право на отговор на равностойно или по-атрактивно място в изданието ви...

С уважение: Добри Божилов