Министър Димитров: Мен може някой да не ме харесва, но аз трябва да се грижа за всички

img

За мен разлика преди и сега няма. Проблемът е, че виждам хора, които ме нападат и се изказват грозно, а аз съм длъжен да се грижа за тях. Да има чист въздух, да има чиста природа, вода, да има за напояване, за рибарите, за гражданите. Така че и за тези, които ме нападат, и които не ме нападат, аз съм длъжен да се грижа. По този начин коментира актуалната политическа обстановка в страната министърът на околната среда Емил Димитров. В момента той е Бургас по въпроса за язвовирите, за да се намери решение за водоснабдяването на Южното Черноморие за години напред.

„Не ми е приятно това, което се случва. За съжаление имаш едно знаме и вече си безконтролен в България. Този, който стачкува, казва, че има своите права, а не нарушава ли той на много други хора техните права”, каза Димитров.

Министърът каза, че според него всеки може да изразява мнението си, но е добре това да става по нормалния начин.

„Ако утре Вие направите правителство и станете премиер, а аз изкарам 200 души навън и Ви кажа – слезте, не искам да сте премиер. Колко такива сваляния може да има, в това време има хора, които разчитат на социални помощи, пари за културата и др. С 3 знамена мога да създам усещането, че това е разбирането на всички. Има хора, които изразяват мнение, но нека го направят по нормалния начин – отиваш на избори. А не да се отива на избори, в момент, който някой е избрал”, каза министърът.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Автокасапница в Айтос

Трагедията на пътя край Созопол

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"