Другата седмица приключва цялостният ремонт на ул. "Транспортна". През следващите дни ще бъде положен вторият износващ пласт асфалт върху част от нея. После движението ще се осъществява безпрепятствено и бързо в двете платна - това откъм к-с "Изгрев" и другото откъм търговските обекти. Ще останат дребни довършителни работи и полагането на маркировка, което ще се случи нощем и няма да пречи на трафика.

Община Бургас благодари за търпението на своите жители и гости, съобщиха от администрацията. Ремонтът на тази ключова улица беше продължителен, защото бе подменена и цялата ВиК мрежа под нея.

За полагане на нова асфалтова настилка в кръстовището, образувано от ул. "Транспортна" и ул. "Димитър Аврамов", от 11:00 до 17:00 часа на 18.07.2020 г. (събота) ще бъде затворено част от кръстовището от страната на комплекса. Движението на автомобили ще се извършва двупосочно от кръстовището с ул. "Петко Задгорски" до кръговото кръстовище с ул. "Димитър Димов" в лентите за движение от страната на търговските обекти. Съществуващата спирка "Транспортна" ще бъде временно преместена на Терминал Изгрев (начална за Б1 и Б11).