ДПС обвини кмета на Бургас Димитър Николов, че пуска хората край сараите в парк „Росенец”

img

„Това, което се случи, да се смесят различните потоци днес, го направи изпълнителната власт, жандармерията, кметът на общината, който е зам.-председател на ГЕРБ. За нас означава, че това ГЕРБ го направи. Те търсят провокацията, за да се скрият зад нас, защото има ред проблеми за решаване в страната”. Това заяви пред сараите на почетни председател на ДПС – Ахмед Доган, в парк „Росенец” лидерът на партията Мустафа Карадайъ.

Часове след като плажуващите, които искаха свободен достъп до брега, стигнаха на място, лидерите на ДПС превърнаха сараите в партиен митинг.

Припомняме, че кметът на Бургас Димитър Николов дойде днес в разгара на напрежението и се опита да укроти страстите. Именно той поведе събралото се множество към ивицата, което не даде възможност конфликтът да се разрастне.

2 коментара

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

2 Коментара

 •  
  Читател
  2020-07-30 15:02:54

  АМИ КАК НЕЗАКОННО ЩЕ ВЛИЗАТ КИТАЙСКИ СТОКИ ТАМ, ЗА КОЕТО СМЕ ОСЪДЕНИ В ЕС... НАЛИ ВСИЧКО ЩЕ СТАНЕ ЯСТНО НА ПЛАЖУВАЩИТЕ, ЗАЩО ИСКА ДА НЯМА ДОСТЪП И ЗАЩО МУ ТРЯБВА ОХРАНА - ДА НЕ МУ ОТКРАДНАТ СТОКАТА... А СМЕЕ ЛИ НЯКОЙ ДА СИ ПОМИСЛИ И КАКВО ВЛИЗА ТАМ - ДА НЕ БИ ПЛАВАЩИ ПЛИКОВЕ...

 •  
  ГРАД КОЗЛОДУЙ
  2020-07-11 19:46:17

  дпс са терористи помниме ГАРА БУНОВО

Най-новото

Актуални теми

Вишка се обърна в ж.к. „Славейков”

Автокасапница в Айтос

Трагедията на пътя край Созопол