Най-голямата частна транспортна фирма в областта „М-Бус” предлага на хотелиерите в Слънчев бряг нова програма за специализиран превоз. Програмата комбинира транспорт от местоживеене до месторабота с карта за редовните линии до Слънчев бряг. За работодателите е предвидена отстъпка в зависимост от броя на пътуващите, а за работниците е преимуществото, че могат да използват и всички разписания на „М-Бус” до курорта.

„ През туристическия сезон ще осъществяваме превоз от всяка точка на Бургас до съответния хотел в Слънчев бряг и обратно. Разполагаме с автобуси с по 20, 30 и 50 места, така че можем да превозваме различни по големина групи. За удобство на служителите, те ще могат да използват абонаментните си карти и в извънработно време”, казва управителят на „М-Бус” Румен Христов.

Предложението е повече от изгодно, защото при делегиране на превоз на външна фирма, работодателите могат да ползват ДДС кредит върху цялата стойност на превоза, както и да спестят данъци по Закона за корпоративното подоходно облагане.

Така на практика хотелиерите пестят средства, а служителите хващат рейса в най-удобния за тях час. Зимното разписание по редовните линии включва общо 23 курса, а лятното цели 46, като тогава пътуващите до Слънчев бряг и Несебър имат транспортна връзка на всеки десет минути. През активния туристически сезон най-ранният час на тръгване от Бургас е 06:10 часа, а най-късният на връщане от Слънчев бряг - 23:30 часа. Програмата дава възможност за различни комбинации – например на отиване служителят да бъде взет от адрес, а след това да се прибере с редовните линии или обратното.

Повече информация може да бъде получена на тел.: 056/ 846 081 и на e-mail: office@mbus-bg.com