Завършва се блок „Перла 8“ от комплекс „Перла“ в „Зорница“

img

„Перла 8“ е най-новият и модерен блок, който допълва уютната среда в комплекса.

Комплекс от затворен тип „Перла“ в Бургас е място, което обединява хора, търсещи пълноценен живот, комфорт, спокойствие и сигурност. Да живеем в хармония със себе си и обкръжаващата среда е формула, по която чертаем основите на нашия по-щастлив живот. Това е концепцията в проектите на строително-инвестиционната компания „Артстрой 1 Инвестмънт“ – да изгражда не просто физическа среда за живот, а място, което хората ще нарекат свой „дом“. Дом, в който хората ще водят пълноценен живот.

На вниманието на хората, търсещи именно такова място за живеене, компанията предлага най-новия си проект, който в момента завършва – блок „Перла 8“ в к-с „Зорница“.

Блокът предстои да получи Акт образец 15 до няколко седмици. С придобиването му собствениците на имоти в блока ще могат да започнат да ремонтират и обзавеждат жилищата си.

По-малката от двете сгради, част от „Перла 8“, е вече с изпълнена фасада, подовите замазки са завършени. Напълно приключили и по двете сгради са вентилациите, инсталации Ел и ВиК. Комуникациите в сутерена са изпълнени. Дограма от най-висок клас „A“ на световния лидер VEKA AG Германия е монтирана.

Поглед към вътрешността на комплекса

Завършвайки всеки наш проект, ние не спираме да полагаме грижи и нужното внимание за него във времето, винаги търсим баланса между функционалност и естетика. Усъвършенстваме по начини, които да отговарят на времето и желанията на съвременния човек., казват от ръководството на компанията.

През 2019 г. бе обновена настилката в комплекс „Перла“ с естествен камък – гранит, дълготраен материал, който хармонира с естествената зеленина в комплекса. Настилката съчетава два вида плочи с естествени сиви нюанси и с деликатен розов меланж. Те са обработени против хлъзгане и влага. Камъкът за облицовка на стените е в сиво с релефна текстура, придаващ монументалност.

Обновена настилка в к-с „Перла“ с естествен камък – гранит.

„Перла“ е комплекс от затоврен тип, изграден от 9 жилищни сгради. Намира се на минути от Морската градина на Бургас, а във вътрешната му част са разположение цветни градини с екзотична растителност, басейн и релакс зони. Целият комплекс се поддържа целогодишно от специализирана компания за пропърти и фасилити мениджмънт „Артстрой Фасилитис“ ЕООД, така собственици и наематели нямат ангажимент по отношение на пространствата в и около сградите на комплекса.

Строежът на блок „Перла 8“ се състои от две сгради на калкан и е естетическият и функционален завършек на комплекс „Перла“. Естествен камък ще са част от фасадата им, съчетавайки се хармонично с останалите блокове в комплекса. Камъкът притежава висока устойчивост, качествена стойност и ще е в съответствие с екстериора на комплекса. С изграждането на Блок 8 ще бъде увеличено вътрешното пространство на комплекса и ще бъде изграден втори открит басейн на няколко нива.

Фасада на блок „Перла 8“

Обзавеждане без лудо препускане по магазини? Има решение!

Инвеститорът „Артстрой 1 Инвестмънт“ предлага най-доброто за хората, които й се доверяват. Поради тази причина, част от купувачите на жилища вече са избрали студио за интериорен дизайн „Бутик Интериор“ за обзавеждане на апартаментите си. Като част от семейството на „Артстрой Груп“ АД, студиото за интериор е добре запознато с обекта, специфики, изисквания и предлага най-добри и индивидуални решения за обзавеждане на изгодни цени.

Поглеждайки към сградите днес, те са придобили завършен вид.

Комплекс „Перла“

По отношение на сградите отвътре са завършени тръбната мрежа от вертикални и хоризонтални тръби за отопление към ТЕЦ.

Асансьори от висок клас на доказан испански производител и в двете сгради се монтират и инсталациите се изпробват.

Жилищният комплекс от затворен тип е подчинен на основната идея за създаване на уютна и комфортна семейна среда. Това го превръща в предпочитано място за живеене и инвестиция и заради удобните комуникации, близкото му местоположение до Морската градина и учебните заведения в близост. Това е причина жилищата в комплекса да са предпочитани и съответно са изкупени. В продажба са апартаментите в най-новия блок „Перла 8“. Това все още дава възможност инвеститорът „Артстрой 1 Инвестмънт“ ЕООД да предложи избор от изложения, квадратура и цени на клиентите. Компанията е предвидила гъвкави схеми на плащане в помощ на купувачите.

При закупуване на имот директно от инвеститора „Артстрой 1 Инвестмънт“ клиентът не дължи такса комисиона.

Ако блок „Перла 8“ представлява интерес за Вас, можете да разгледате повече тук: https://artstroyinvestment.eu/bg/complex/zatvoren-kompleks-perla-grburgas/imoti или да се обадите на тел: 0800 20 888

Можете да направете запитване и да организирате оглед на място с консултант на фирмата.

Най-новото

Актуални теми

Трагедията на пътя край Созопол

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"

Мъж по памперс избяга от реанимацията в УМБАЛ Бургас