Лицето на ПП „Възраждане“ в Бургас Владимир Павлов подава оставка и напуска омерзен партията. Тази сутрин той обяви това в социалните мрежи. Пред БургасИНФО Павлов, който е един от двамата представители на формацията в Общинския съвет, обяви, че заедно с досегашния си съпартиец Диян Георгиев, ще бъдат независими. Пввлов заяви още, че „Възраждане“ готви паралелна структура в града.

Припомняме, че Павлов официално излезе като лице на „Възраждане“ през юли миналата година, като беше кандидат за кмет на Бургас и водач на листата за общински съветници за местните избори.

Ето и неговото послание днес, с което обяви, че подава оставка:

До тук с ПП"Възраждане"!
Днес подавам ОСТАВКА и прекратявам членството си в проекта, носещ прекрасното име "Възраждане". Проект, едноличен и както се оказа замаскиран с една едничка цел, лично облагодетелстване и осребряване на постове на една персона и още няколко послушни мижитурки около него.
Не мога да бъда съучастник на огромните лъжи, зад които се крие човек с никакъв морал и вселенски егоцентризъм, способен да накара цяла партия с всички членове и симпатизанти да се оправдават и лъжат заради глупавите му амбиции и постъпки да си купи луксозна къща, апартамент, нови коли и стотици хиляди от субсидията превъртяни през сметки на приятели и близки. И такъв човек иска да управлява? И когато му потърсиш сметка, започва да прави интриги да те отстрани и запуши устата. Пуска верният си клоун Ганьо да разбие една от най-работещите структури в страната, създавайки паралелна организация от отрепки.
Не си познал, Костадине!
На всички, които още му вярват, им пожелавам да изтрезнеят бързо, преди да стигнат до там да му дадат още власт и субсидии, с което да оцелее още години възпроизвеждайки порочния политически модел в страната!