Кандидатът за кмет на община Бургас - Константин Бачийски упражни правото си на глас в най-големият комплекс на града - "Меден рудник". Той гласува в избирателната секция в училище „Найден Геров“.

„Четвъртият по големина град в България посреща младите си съграждани само през лятото. Те идват тук като при баба на село. Днес нашият глас е решаващ за бъдещето на Бургас. Можем да изберем инертността, или работещите решения, които ще дадат повод на младите и активни хора да останат в родния си град. Аз гласувах за Бургас на новите възможности, инвестициите, свързаността със света и модерните работещи решения. Гласувах за Бургас, който обичам и за който не съм спрял да работя – без страх, със сърце и със страст. Вярвам, че с работещи решения можем да спрем бягството на способните бургазлии към други градове и държави. Нека моите съграждани да знаят, че днес имат шанс да предизвикат необратими промени или да обрекат Бургас на застой. Гласувайте, защото днес бъдещето на града и общината е наистина във вашите ръце и всичко зависи от вас“, призова Константин Бачийски.

Той благодари за подкрепата на съгражданите си, които го поздравиха пред изборната секция и ги увери, че както до сега работата му по изпълнението на „Планът Бачийски“ ще продължи и след 27 октомври.

Константин Бачийски отново призова бургазлии да не се страхуват да сигнализират за нередности до неговия предизборен щаб. В екипа му са доскорошният зам.-председател на ЦИК - Мария Мусорлиева, както и Владимир Пенев, също доскорошен член на ЦИК.