Не съм представител само на едрия капитал. В КРИБ членуват над 12 хиляди фирми. Много хора искат да ме изкарат олигарх и да неглижират това, което правя. За това държа да отбележа, че покриваме всички сектори. В България всеки обича да говори, особено политиците и всеки казва "Дайте да дадем", но никой не предлага конкретни решения, които да обсъдим с бизнеса и хората. Това каза бизнесменът Кирил Домусчиев в предаването "Беновска пита" по Канал 3.
"Не съм гледал президента Радев. Рядко чета и кой какво е казал. Всеки говори за някакви утопии и и никой не се замисля как и от къде ще дойдат решенията и парите. Понякога решенията звучат разумно, но в крайна сметка всичко опира до момента, когато си на власт, да имаш куража да свършиш нещо.
В повечето случаи не виждаме реформа. Тия приказки са политически приказки, на които сме свикнали", обясни Домусчиев. Попитан от Беновска какво мисли за упреците на президента Румен Радев, който твърди, че парламентът приема закони, от които той би имал интерес, той каза: "Нямам интерес в тази поправка, въпреки че ми я преписаха. Нямам акт, който трбява да ми се опростява. Нито за 50 милиона, нито за 2 милиона. Това са приказки, които се тиражират. Напоследък чета как политици коментират и по-големи цифри, но нямам актове, които трябва да платя аз или фирмата ми. Данъчните служби могат да потвърдят това. Това са празни приказки."