Пореден случай на циганска жестокост потресе България! Снощи около 1:00ч. през нощта циганин нахлува в дома на 82 - годишен човек в град Славяново, който живее сам и го пребива брутално!

В опит да спаси живота си, възрастният мъж е хвърлил портмонето си, в което е имало 120 лева, вероятно остатък от мизерната пенсия, която получава за години неуморен труд!

Извергът взема парите и побягва, оставяйки дядото в безпомощно състояние и локва кръв!

За потресаващата история написа в социалните мрежи първо на внука на потърпевшия. Момчето споделя ужасяващи снимки, на които ясно се вижда състоянието на дядо му след тежкия побой. Това светкавично се разпространи в повечето социални групи.

Бият, убиват, ограбват, изнасилват, мародерстват в собствените ни домове и в собствената ни държава! В рамките на няколко дни това е поредния случай на цигански своеволия над българи. В рамките на няколко дни два полицейски екипа бяха нападнати и бити със сопи и брадви, една 30 - годишна майка бе брутално убита и изнасилена, а един 82 - годишен дядо пребит като куче от представител на галениците на властта, "малцинствата", циганската сган!

Необразованата, неука, скарана с всичко човешко пасмина налага невиждан геноцид над българите и всичко българско. Ползва се с привилегии и всеки опит дори на вербална контраатака се счита за дискриминация и расизъм!

Кои сега са дискриминираните? Кои са онеправданите? Кои са жертвите?

Добре дошли в държавата на абсурдите, където никой българин не може да си легне спокойно вечер, защото не знае дали някои озверял циганин няма да нахлуе в дома му, да го пребие, изнасили или убие ... за 120 лева или просто ей така!

Добре дошли в България!