„БСП за България“ официално стартира кампанията си и в Камено

img

„БСП за България“ е за приоритетно финансиране на животновъдството, овощарството и зеленчукопроизводството на база реално произведена продукция

Коалиция „БСП за България“ официално стартира предизборната си кампания и в Камено. Мероприятието се проведе в залата на читалището. Тук се представиха кандидатите за народни представители от 2-ри МИР инж. Петър Кънев, Николай Тишев, Тодор Байчев, Диана Гурева и местният представител в листата Борислав Стефанов. Те разясниха платформата на коалицията пред всички присъстващи в залата, обсъдиха се и регионални акценти.

„БСП за България“ е за приоритетно финансиране на животновъдството, овощарството и зеленчукопроизводството на база реално произведена продукция, приемане на програма за достъпно поливно земеделие и подкрепа за производители на тютюн, етеричномаслени и лечебни култури, които са традиционни за България“ – заявиха социалистите и добавиха, че ще се работи и за подпомагане кооперирането на малките и средните земеделски стопани – производители и преработватели.

На събитието в Камено стана дума и за социалната политика и здравеопазването. „БСП за България“ залага на лекарствена политика, която чрез непрекъснат контрол върху цените, ще гарантира на пациентите достъпа до качествени и безопасни лекарствени средства и медицински изделия. А също така и запазване на държавните и общинските лечебни заведения за болнична медицинска помощ в отдалечените и труднодостъпни райони на страната, както и модернизиране и оптимизиране на спешната помощ, отговаряща на демографската структура в страната.

На 26 март ще се случи промяната, която поискахме, гласувайки с номер 10 в бюлетината – в това останаха убедени всички присъстващи на срещата в Камено.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Богоявление 2020

НИКУЛДЕН 2019

Пламнал автобус край с.Маринка