„Значи не си обичат държавата, не са патриоти, ние не сме стабилни”- Така премиерът Бойко Борисов коментира пред журналисти въпроса какво ще стане, ако Патриотичния фронт излезе. Това предаде Агенция „Фокус”.

Борисов посочи, че изразява благодарността си за съвместната работа с вицепремиера и министър на труда и социалната политика в оставка, издигнат от политическа АБВ, Ивайло Калфин. „Там направихме много работа заедно. Той се държа изключително джентълменски обяснявайки колко добре и правилно сме работили”, заяви още Борисов. Премиерът каза, че един ден, ако Ивайло Калфин иска да се върне в кабинета, той е готов да работи с него. „Ние изградихме не само колегиална, но и приятелска дружба, доверие, разбирателство с целия екип от Министерски съвет”, допълни министър-председателят.
„Идват президентски избори и като ги слушам как се мъчат да се кандидатират. Това са политически ходове. Разбирам ги, има го това в политическата игра. Пожелавам им успех. Просто не се интересувам от другите партии. Интересувам се от моята”, посочи още Борисов.