Членовете на Клуба на глухите в Бургас посрещната водача на листата на „Синя България“ в Бургас Милен Георгиев и кандидатите за депутати Христиан Митев, Златина Величкова и д-р Лидия Дренчева днес. Те им показаха с гордост Стената на славата, която краси клуба им с многбройни купи и медали. Сред членовете е и вице параолимпийският шампион Йордан Георгиев, спечелил сребърен медал по свободна борба през 1981 година. Той е и част от синята листа.

„Тези хора ще имат моята подкрепа във всяко едно отношение. Винаги ще съм в помощ на спортните изяви и усилия на всеки, защото знам как той изгражда истински личности. Тук има хора, които са прославили страната ни. Те са наши приятели“, каза Милен Георгиев, който е бивша футболна звезда, създател на спортна школа и предприемач.

„Мога да Ви уверя, че в наши лице винаги ще имате застъпници за решаване на вашите проблеми.“, каза и вторият в листата – известният юрист Христиан Митев.

„Вашият език е този, който се говори по целия свят. Всички сме равни под това небе и слънце, трябва да имаме равни права. Искрено се надявам да виждате в наши лице приятели“, добави Златина Величкова – трета в списъка с кандидати за народни представители от „Синя България“.