Аз съм човек, който не обича да говори за срещите си, но за да спра спекулациите - знаех за „Магнитски“ преди това, бях в сряда, петък и понеделник в американското посолство, защото имаме много партньорски неща да свършим. Това каза пред bTV лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Два пъти съм говорил с Джим О`Браян, питал съм го защо Горанов е в списъка“, добави той.

И тези избори на 2 април са абсолютно ненужни. Ще почешем някое его и какво следва – пак от същото! Те си правят сметка, че може да има две в едно, с местните, всеки ден го приказват.

Вече имаме нова лява партия и проблемът на Христо Иванов и Атанас Атанасов е „Продължаваме промяната“ (ПП). И още на бюджета ще се скарат. И тогава „Демократична България“ (ДБ) ще дойдат, когато дойдоха и сега при нас, и ще кажат да не приемаме закона на ПП. Защо иначе не мина законът за бюджета?“, попита той.

Ще стана депутат този път, за да не могат да ни надиграят в парламента. Щом толкова искат – ще стана, те толкова ме желаят… те са объркани, не зная дали чоропогащниците са с дупки… Така обиди учителите. С 300% сме увеличили заплатите на учителите при малка инфлация.

Оттеглих се в централата, за да не ги дразня, сега всеки ден – ще стана ли депутат. Бил съм премиер, депутат, кмет… Щом искат – ще стана“, отсече той.

„Структурите ни отказаха коалиция с БСП. Считат, че с партията на Промяната и ДБ, и ДПС слагат, ще е най-устойчивата евроатлантическа коалиция, която няма да даде на държавата да мръдне в никаква посока. Конституционно мнозинство, ясно управление, проевропейско, пронатовско“, подчерта Борисов.

Аз съм против импийчмънт на президента Румен Радев. Те си го избраха, ако и тази институция съборим, представете си какво ще стане в България.

Затова, ако искат импийчмънт, да направим правителство. Тогава президентът ще си е президент, а ние ще управляваме“, каза още Борисов.