Лятото продължава, а с него и културната програма на остров Света Анастасия и културно-туристически комплекс „Ченгене скеле“! Двете локации ще са домакини на събития, които ще задоволят и най-претенциозната публика. Част от приключението на всички гости ще бъде морското пътешествие с модерните катамарани на Община Бургас - "Анастасия" и "Бургус".

Август ще бъде горещ, а с него и емоциите на острова - на сцената сред вълните ще гостуват „Диана експрес“, дует "Авеню", „Керана и космонавтите“ и група "Конкурент".

Културно-туристически комплекс "Ченгене скеле" разнообразява палитрата от събития, като кани всички на "ГОТВИМ с шеф Валентина Вълкова и ПЕЕМ с Тони Димитрова!“ - в рамките на една вечер ще можете да се запознаете с тънкостите на морската кухня, гарнирана с щипка вдъхновение и ексцентричност. А също така и да се насладите на любимата на поколения бургазлии Тони Димитрова. На 27 август на сцената на КТК "Ченгене скеле" ще се качи уникалната Здрава Каменова, която гарантира доброто настроение на всички с любопитните истории на своите приятелки в stand-up-а "Една жена каза". През септември гост на нашия град отново ще бъде Белослава, като този път джазът и соулът ще се леят край бреговете на Ченгене скеле.

Програма:

05.08 - Концерт на група "Диана експрес" на Острова!

06.08 - Дует Авеню с първи концерт на Острова!

19.08 - Керана и Космонавтите с концерт на Острова!

20.08 - Концерт на Група "Конкурент" на Острова!

20.08 - ГОТВИМ! с шеф Валентина Вълкова и ПЕЕМ с Тони Димитрова

27.08 - Една жена каза - Stand Up в комплекс Ченгене скеле!

09.09 - Концерт на Белослава в комплекс Ченгене скеле !

Билети се продават в:

- Туристически информационен център „Часовника“. За информация: 056 / 82 57 72

- Туристически информационен център „Магазия 1“. За информация: 0882 004 124

- Grabo.bg