Кметът на община Поморие Иван Алексиев е новият областен председател на ГЕРБ за Бургаска област. Днес той участва в голямата партийна среща на лидера на партията Бойко Борисов с активисти от областта, която в момента се провежда в залата на Бургаската опера. Тя се оказа тясна за всички, дошли да чуят Борисов. Реч произнесе и Иван Алексиев.

„Най-важно е да възродим нашия регион, да възродим България. Като гледам пълната зала и енергията, която излъчва, нека днес в присъствието на г-н Борисв, който да ни поведе, да започнем новото българско Възраждане. Да възродим България към нормалността, хората да са спокойни, а не сутрин като се събудят да не знаят какви са цените на тока, горивата, на основните хранителни продукти. Да са спокойни за себе си и децата си. Ние знаем как да го направим, можем да го направим, защото когато управляваше ГЕРБ с премиер Бойко Борисов ние изградихме една нова България, която беше уважавана, и чието мнение се зачиташе”, каза Иван Алексиев.

Той призова да върнем всичко това, за да върнем и самочувствието на нас българите.

„Да върнем България там, където й е мястото - в европейския дом, но изправена и горда, а не както е в момента, навряна в ъгъла. Нека от Държавната опера в Бургас започнем да пишем новата история на България. За това ни трябва силен лидер, а ние го имаме. И начело с него ГЕРБ можем да постигнем успех. Убеден съм в това”, каза Алексиев.