Много вероятно е правителството да не оцелее. Вярвам в честността на депутатите от ИТН. Сред тях има доста свестни хора. Според мен трябва да се водят разговори за съставяне на правителство, ако падне правителството. Това каза по БТВ Владислав Панев по БТВ.

Имаме реформи, които да направим. Нов кабинет предложен от ПП е разумното решение. Самите хора от ИТН бяха изненадани от цялата работа. След това започнаха едни мазни борби. Вотът е по несъществуваща тема. Проблем с икономиката има по целия свят.


Показателите са добри за България. Имаме излишък към май. Важно е да осигурим доходите на хората, за да минат през външни шокове. Пенсиите бяха увеличени от началото на годината. Това е целта на правителството - да защити доходите на най-бедните. Мога половин час да ви описвам за проблемите. Реформи няма.

Много вероятно е правителството да не оцелее. Вярвам в честността на депутатите от ИТН. Сред тях има доста свестни хора. Според мен трябва да се водят разговори за съставяне на правителство, ако падне правителството. Имаме реформи, които да направим. Нов кабинет предложен от ПП е разумното решение.