„Минеков щял да гони първата политическа сила от централата й. Нали по Конституция служебното правителство трябва само да уреди едни честни избори? А те не са честни, защото не приеха нито да броят квитанциите, нито да ги осигурят.”, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на участието си в конференцията на Жени-ГЕРБ.

„Само да напомня на Минеков, защото те Конституцията не спазват, доказаха, че за тях тя не съществува, че има текст от закона за политическите партии и ние го спазваме. Да спре да лъже, ако искат с Рашков да дойдат и да изгонят хората от офисите – да аги изгонят, ние също ще запознаем Брюксел и комисията ЛИБЕ с безобразията на уж един служебен кабинет, който би трябвало само да организира избори. Видяхте стотици жени, които участват в днешното събрание, да не знаят дали ще имат централа. Радев праща бухалката си Рашков, Радев праща Минеков. Те не могат иначе да спечелят избори. Репресии, затова сега искат да докопат кандидата за президент на ГЕРБ-СДС, за да се саморазправят с него още преди да има имунитет. Това е зорът”, подчерта Борисов.

„Надявам се да изчегъртаме мъжете от ГЕРБ и да дойдат жените на власт, за да може тези самозабравилите се мъже, които са склонни да тласкат държавата в хаос, да си седят вкъщи и да си готвят те манджите. Извън шегата, неслучайно най-много избиратели гласуват за ГЕРБ от жените”, заяви Бойко Борисов. „Неслучайно най-много избиратели гласуват за ГЕРБ от вашия пол, най-много жени, и ние винаги сме се старали да откликнем по същия начин“, допълни той.