Номинации за кандидати за народни представители, президент и вицепрезидент във всички общински структури на ГЕРБ-Бургас ще се проведат този месец. Срокът за процедурата, одобрена след решение на Изпълнителна комисия, е от 16-и до 25-и септември включително. Процесът на номиниране ще бъде изцяло съобразен с действащите, противоепидемични мерки в страната.

Номинации ще се правят лично в офисите на ГЕРБ в цялата област или на официалната електронна поща на всяка общинска структура. Предложения могат да бъдат подавани от всички членове на партията.

Кандидати за народни представители, които са членове на ПП ГЕРБ в съответната общинска или районна структура, могат да бъдат номинирани във всяка една от другите структури в страната. В листата по традиция могат да бъдат предложени и кандидати от гражданската квота.

След приключването на процеса по номинациите, Изпълнителна комисия ще направи детайлен анализ на всички предложения и ще утвърди кандидатските листи за народни представители, президент и вицепрезидент на партията.

Снимка: архив БургасИНФО