Снимки от десанта по море към плажа на Росенец, лодките първи стигнаха брега

img

Първите, които стъпиха на брега, който днес взириви страстите в парк „Росенец“ край Бургас, бяха пристигналите по море. Лодки акустираха край каменистия пясък, докато от другата страна – по суша, страстите се нажежаваха. Кадрите са от общинския съветник от Царево Емил Пейчев, който стигна по море ивицата пред имота, свързан с почетния председател на ДПС Ахмед Доган.

Както БургасИНФО вече съобщи, преди около час лично кметът Диимитър Николов поведе хората по суша към ивицата, като заедно с директора на ОДМВР-Бургас старши комисар Радослав сотиров направиха всичко възможно да успокоят страстите.

В Бургас за първи път се стига до сблъсъци на протестиращи и жандармерия, която направи всичко по силите си, за да опази до този час здравето на хилядите, разделени в два противоположни лагера – членове на ДПС и хора, настояващи да отидат свободно до плажа. Присъстващите бургазлии в лагера на плажуващите запазиха до последно добрия тон, а страстите бяха нагнетявани от неколцина софиянци, привърженици до лицето на „ДА, България“ Христо Иванов.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Вишка се обърна в ж.к. „Славейков”

Автокасапница в Айтос

Трагедията на пътя край Созопол