Златното борбено момиче Станка Златева поведе стотици бургазлии днес във велотура н ГЕРБ, който стартира от терасата край Морското казино. Хора на различни възрасти се включиха в проявата с много слънчево настроение. Сред тях бяха депутатите Иван Вълков, Семир Абу Мелих и Димитър Бойчев, който е и областен лидер на ГЕРБ, както и много общински съветници. По този начин те изразиха и подкрепата си за кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев. Емоциите бяха заснети от високо с дрон.


"Участниците във велотура се увеличават, което ме радва, тъй като карането на велосипед е нещо което е и полезно, и приятно.", каза Димитър Бойчев (какво е неговото мнение за хода на предизборната кампания - ВИЖ ТУК) .

Веднага след това Станка Златева поведе колоната от велосипедисти. Участниците на колела ще преминат по маршрута Морска гара – Паркинга на плажа до ресторант „Фиеста” – Експозиционен център „Флора”. Финалът и награждаването на победителите ще се състои пред Експо център „Флора”от 12:30 часа. Голямата награда и тази година е нов велосипед, а щастливецът ще бъде изтеглен чрез томбола. Възрастови ограничения за участниците няма, а за всички желаещи да се включат в съботния велотур без личен велосипед, ще бъдат осигурени колела.