6 модерни начина да въведете ароматерапията в дома и живота си

img

Ароматерапията съществува от хиляди години. Използвани в исторически план за насърчаване на чувството за равновесие, спокойствие и хармония, функциите на етеричните масла са останали широко непроменени.
Въпреки че традицията е на хиляди години, има много съвременни начини да извлечете ползите от ароматизираните масла и да ги включите в ежедневието си. Днес споделяме няколко начина, с които можете да направите ароматерапия част от ежедневието си, за да си помогнете с физическото и психическото си благополучие.

Етерични масла
Различните видове масла, включително лимон, смърч, мента, грейпфрут и чаено дърво, са чудесни за почистване благодарение на освежаващите си и антибактериални свойства.

Дифузер за въздух със свещ
Маслата, които се нагряват със свещ са чудесен начин за запълване на пространство с аромати. Когато свещта се запали под маслото, тя го загрява и от своя страна освобождава аромата.

Ароматерапия със стил
Дръжте любимото си масло върху вас по всяко време с бижута-дифузери. Просто поставете няколко капки етерично масло в камъните на бижутата и получете предимствата на този специфичен аромат през целия ден.

Дифузерни пръчици
Друг начин да се насладите на любимите си етерични масла е под формата на дифузерни пръчици. Можете да закупите предварително смесени масла или можете да експериментирате и да си направите собствена комбинация от масла.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Трагедията на пътя край Созопол

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"

Мъж по памперс избяга от реанимацията в УМБАЛ Бургас