В тази статия ще ви представим невероятна напитка, която се състои от канела и банан. Тя ще третира различни състояния и заболявания и в същото време ще подобри общото ви здраве.

Освен това ще премахне тъмните торбички под очите ви, умората и безсънието. Безсънието е много често срещан проблем, който провокира депресия и безпокойство и засяга човешкото здраве по много начини.

Живеем в стресиращо общество, което влошава процеса на заспиване, което води до безсъние и много други нарушения. Недоспиването води до липса на енергия през целия ден.

Ето защо хората постоянно търсят подходящо решение на този проблем. За щастие, тази рецепта за смес от канела и банан ще помогне.

Обикновено хората, страдащи от безсъние, приемат хапчета за сън, за да заспят, без да знаят, че предизвикват странични ефекти. Много по-добре е този проблем да бъде решен естествено, като се подготви следната напитка.

Бананите са богати на калий и магнезий, което подобрява мускулите и облекчава ума, като по този начин помага за по-лесно заспиване.

Необходими съставки:

1 банан

щипка канела

1 купа вода

Приготвяне: Кипнете водата и след това добавете обеления банан. Оставете да къкри за 10 минути и след това прецедете водата. Накрая добавете канела.

Пийте напитката 1 час преди да си легнете. За да увеличите нивата на магнезий и калий, можете да изядете варения банан./Zdrave.to