Безплатните прегледи включват - класически гинекологичен преглед със спекулум, даващ възможност за оглеждане и преглед на външни полови органи, влагалище, шийката на матката, както и консултация.

Прегледите ще се извършват от 20.11. 2017г. до 01.12.2017г. от 11:00 ч. до 12:00 ч., в Гинекологичен кабинета на диагностично-консултативен блок на КОЦ-Бургас .
Записването става на посочения телефон: 056/82 01 42 или на място: гр. Бургас, Поликлиника на „КОЦ-Бургас” ЕООД – Регистратура.

„С желанието да бъдем полезни и да предложим достъпни профилактични прегледи за всяка жена представяме безплатни профилактични гинекологични прегледи за дами.

"Веднъж годишно е добре жените да минат на задължителен профилактичен преглед при гинеколог, който да им направи цитонамазка. Това е изследване, чрез което може да се предотврати навреме рак на маточната шийка. Изследването включва взимане на проба от шийката на матката, която се изпраща за изследване в лаборатория. При наличие на ракови клетки с оперативно лечение се постига 100% излекуване”, заявяват от Онкото.