Всеки, който се е опитвал да се отърве от мазнините по корема и мазнините около кръста си знае колко трудна е тази задача. Някои дори може да кажат, че е почти невъзможна. Е, гарантираме, че е възможна и следващата мощна напитка ще бъде вашият съюзник, за да постигнете целта си! Въпреки че свидетелствата на други хора може да са ви обезкуражили да опитате, ние сме тук, за да ви кажем, че загубата на тегло и особено загубата на мазнините по корема е напълно осъществима.

По-напредналите научни изследвания ни помогнаха да научим повече за нашия метаболизъм и как работи. Те са проправили пътя за разбирането на това, което допринася за ускоряване или забавяне на метаболизма. Така че, сега, когато знаем какво може да ни помогне да засилим метаболизма, за да изгаряме повече мазнини и калории, ние създадохме идеалната напитка за това. Следващата напитка е "новата" лимонова вода и постепенно превзема света. Комбинацията от няколко мощни съставки прави тази напитка изключително ефективна при засилване на метаболизма и изгаряне на излишната мазнина. Освен това, тя също така ще ви помогне да изчистите токсините от тялото си и да загубите нежеланите килограми в процеса. Честно казано, може ли да има по-съвършена напитка? Тя дори надхвърля ползите от водата с лимон, поради което много здравни ентусиасти започват да преминават от популярната напитка към тази. Една от основните съставки на тази фантастична напитка е грейпфрут. Този плод се счита за най-мощният от всички цитрусови плодове при елиминирането на токсините и изгарянето на мазнините.

Като се отървете от токсичното натрупване, стимулирате процесите, които се случват в тялото и увеличавате метаболизма. Препоръчва се тази напитка да се приема точно преди лягане, тъй като това е времето, когато метаболизмът се забавя. Намаляването на метаболизма ви докато сте заспали автоматично ще оптимизира процеса на изгаряне на калории. Ето как да подготвите тази невероятна напитка, която помага за загуба на тегло и детоксикация на цялото тяло: Съставки: сок от 2 средни грейпфрута лъжица сок от джинджифил ½ чаена лъжичка канела ½ чаша топла вода Как се приготвя: Добавете всички гореспоменати съставки в блендер и разбъркайте добре. Взимайте тази напитка в продължение на 12 последователни дни преди лягане, за да ускорите метаболизма си. След 12 дни консумация, направете пауза 3 дни и след това продължете лечението за още 12 дни. Приемането на тази напитка, както е препоръчано по-горе, значително ще увеличи метаболизма ви, което ще доведе до по-голямо отслабване, по-високи енергийни нива, пълно детоксикиране на тялото и перфектна форма на тялото. Опитайте и вижте резултатите за себе си!


/здраве-то/