Наднорменото тегло е истински проблем. То има ужасен ефект върху здравето и може да причини редица заболявания, като диабет и хипертония. Хората с наднормено тегло обикновено се опитват да следват стриктни диети или дори да правят липосукция, вярвайки, че няма алтернатива.

Но винаги има изход, а в този случай е много по-лесно, отколкото си мислите. Защо не опитате нещо по-естествено и ефективно? Ако искате да отслабнете и да не навредите на здравето ви, имаме чудесни новини за вас! Сок за отслабване Подготвили сме една рецепта за напитката, която буквално действа чудесно върху тялото. Започнете всеки ден с този сок и проблемът с коремните мазнини ще спре да ви притеснява. В допълнение, сокът има несравним вкус, а приятният момент е, че всички компоненти са лесни за намиране в собствения ви хладилник. Ако целта ви е добро здраве и добра физическа форма, опитайте се да обърнете внимание на това, което ядете. Избирайте само здравословна храна, консумирайте повече плодове, зеленчуци и пълнозърнести храни и напълно премахнете сладките и захарта. И, разбира се, включете в диетата зеления сок за изгаряне на мазнини.
СЪСТАВКИ 1 краставица 3 парчета ананас 1 дръжка от целина 1 супена лъжица. листа от магданоз ПРИГОТВЯНЕ Измийте обилно плодовете и зеленчуците. Нарежете краставицата в кръгчета. Смачкайте целината и магданоз на малки парченца. Добавете всички съставки към блендера. Смесете ги!

УПОТРЕБА Пийте сок сутрин на празен стомах. Не добавяйте захар или изкуствени подсладители. Пийте тази напитка не по-късно от 15 минути след готвенето, за да не загубите полезните си свойства. Този невероятен сок е най-богатият източник на витамини . Пийте го в продължение на 7 дни и забравете за коремните мазнини! Ще забележите резултатите в най-кратки срокове и ще се почувствате по-здрави и по-силни. Слаби и доволни! Обърнете внимание, че този сок почиства, следователно използването му не трябва да трае месеци! Внимавайте за всички неприятни реакции на тялото. Ако забележите, че нещо не е наред - спрете да го използвате, защото не всички хора реагират по един и същ начин на това почистване