Предполага се, че сте чували доста за различните предимства на ябълковия оцет. Тези допълнителни десет свойства на ябълковия оцет, изложени в тази статия, ще Ви изненадат много приятно! Ако го консумирате преди лягане, това ще Ви помогне за:

1.Ако имате болки в гърлото, те ще бъдат облекчени много. Това е така, тъй като ябълковия оцет има антибактериални свойства. За да направите това, просто вземете една чаена лъжичка оцет, един час преди лягане. След това, половин час по-късно, вземете още една лъжичка. И последната я вземете точно преди да си легнете да спите.

2. Ако имате лош дъх в устата си, както и лош вкус и мирис, те ще бъде премахнати, тъй като ябълковият оцет премахва бактериите, които причиняват това.

3 . Киселинността на стомаха Ви ще бъде възстановена, ако консумирате само по 1 супена лъжица един час преди сън, смесена с една чаша вода.

4. Болките в краката също ще бъдат унищожени, тъй като оцета е с високо съдържание на калий, а липсата на калий е една от причините за болки в краката. Просто вземете 2 супени лъжици оцет преди сън, смесени с топла вода. След няколко нощи, Вие ще изпитате облекчение.

5. Проблемите с храносмилането могат да бъдат предотвратени, ако се приема по 1 чаена лъжичка ябълков оцет, заедно с малко вода и мед. Това е най-добре да го направите половин час преди лягане.

6. Безсънието също се лекува с оцет. Това е така, защото той понижава кръвната захар, което е една от основните причини за това заболяване. За да направите това, вземете 2 супени лъжици оцет точно преди сън. Все пак, имайте предвид, че ако искате да опитате това лекарство, трябва да се консултирате с Вашия лекар.

7. Ако имате болки в корема , те могат да бъдат облекчени с приема една чаена лъжичка органичен ябълков оцет, заедно с чаша топла вода. Пийте го точно преди лягане.

8. Хълцането може да бъде премахнато, тъй като нервите в гърлото се стимулират. Когато се появи, просто вземете една чаена лъжичка ябълков оцет.

9. Той също така се бори с алергии. Вземете чаша вода, смесена с една чаена лъжичка оцет и го консумирайте един час преди лягане.

10. Едно скорошно проучване показва, че проблемите със затлъстяването и съня са свързани. Така че, пийте смес от вода и оцет, ако се чувствате гладни преди сън.