Голямото пътуване за празниците може да е изпитание за имунната ни система, тъй като вероятността отново да попаднем на COVID-19 се увеличава. В същото време много от нас искат да се върнат към нормалния си ритъм и да се насладят на най-красивото време от годината без притеснения. Затова най-добрият вариант да предпазим себе си и близките си, е да проверим нивата си на антитела. Така ще знаем доколко подготвена е имунната ни система.

Проверете защитени ли сте за празниците

До края на декември във всички самостоятелни лаборатории и манипулационни на „ЛИНА” в страната количественият тест за антитела срещу COVID-19 е на намалена цена от 19 лв. на 11 лв. Таксата венепункция е 2 лв. Този тест е най-бързият начин да разберем доколко сме защитени от нова среща с вируса в дните, в които се виждаме с по-голям брой хора - семейство, близки и приятели от различни краища на страната или света.

Тестът TrimericS IgG количествен е подходящ след преболедуване, безсимптомна среща с вируса или ваксинация. За него се взема кръвна проба. Изследването се извършва във всеки от самостоятелните филиали на лаборатория „ЛИНА” в областите: Бургас, Варна, Пловдив, Стара Загора, Сливен и Ямбол.