Димитър, който нападна майка с бебе в бургаския ж.к.„Възраждане”, ранил мъжа й с нож в гърдите и десния крак

img
снимката е илюстративна

Димитър П., който нападна майка с бебе във „Възраждане” в неделя, е ранил мъжът й с нож в гърдите и десния крак. Районна прокуратура – Бургас е задържала Димитър за срок до 72 часа. Според обвинението в градинката до бл.39 във „Възраждане”, той причинил телесна повреда по хулигански подбуди на И. Й., чрез нанасяне на прорезни рани с нож в областта на гърдите и десния крак.

Предстои Районна прокуратура – Бургас да внесе в съда искане за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия.

Нападението стана към 20.00 часа в неделя. Жената вървяла край жилищен блок 39 в комплекса, бутайки количката с пеленачето, когато неочаквано срещу нея изскочил непознат човек, въоръжен с нож. Майката повикала съпруга си на помощ, за да защити семейството си мъжът влязъл в схватка с нападателя, но той насочил острието срещу него. След това побягнал и се скрил в дома си. След минути спецчасти на полицията обградили блока му, но той се заключил в дома си. Половин час по-късно сам отворил и се предал доброволно на полицията.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Горят сараите на Доган в парк Росенец

Касапница на пътя Бургас-Созопол

Има ли коронавирус в Бургас?