Уличният правораздавателен екшън между шофьори, който се разрази посред бял ден пред очите на минувачи и служители от търговските обекти на ул. „Перущица” в Бургас, остави абсолютно безучастни свидетели на бруталната сцена.

Както "BurgasInfo" вече писа, нападението бе извършено малко след 15.00 часа днес. Скандалът избухнал при разминаване в тясната улица на лек автомобил „Ауди А5” и "Тойота Ярис". Тогава, по мутренски обичай, водачът на аудито- Илиян Т.- с регистрации за хулигански прояви, внезапно изскочил от колата си и забил юмрук в шофьора на тойотата.

"Нещо нормално", небрежно изрази преките си впечатления от събитията съдържателка на фризьорски салон, станала пряк очевидец на екшъна. Абсолютното си безхаберие, тя все пак обясни с факта, че "всичко станало за 3 секунди". Друг мъж, който по собствените му думи, също бил свидетел, пък бе още по-циничен в коментара си: „Видях ги. Казах им: Нека силата да бъде с вас!". Очевидецът побърза да измести акцента от темата с резюме за собствената си персона и лайфстайл в Барселона, където държеше да се похвали, че живее. "Там "батки" няма. Животът не свръшва с табелата "Бургас", каза той пред репортера на "BurgasInfo", който от своя страна помоли очевидеца да спести опитите си за философски съждения, базирани на географски принцип и да се концентрира върху преките си впечатления от събитията от днешния ден в Бургас.