Бандити с 33 регистрации шетали в Слънчака, полицията ги задържа

img

51-годишен мъж с 15 регистрации за кражби, побои и бягство от затвора в съучастие с още един изпечен бандит – на 41 години, задържан 18 пъти за измами, взломаджийство и управление след употреба на алкохол бяха закопчани след съвместна операция на три полицейски служби - отдел „Криминална полиция” в Областната дирекция на МВР – Бургас, Районно управление – Провадия и Първо районно управление – Варна.

Обирджиите са заловени след кражба на инструменти и техника на обща стойност 10 000 лв. от строителен обект в Слънчев бряг. Бандитите транспортирали плячката с лек автомобил „Рено Клио“ на няколко транша. Част от стоката скрили в Дългопол-родния им град, а останалите вещи- в заложна къща във Варна, установили разследващите.Двамата са задържани и обвинени за кражба в условията на опасен рецидив. Арестът им е удължен с прокурорско постановление за срок от 72 часа, уточняват от полицията. 

 

1 коментар

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

1 Коментар

  •  
    Вал
    2018-05-10 21:25:44

    Носкочели журналисти, вземете се в ръце и не налагайте просташка употреба на наименования, в случая на най-големия наш курорт Слънчев бряг! Не ви прави чест да използвате подобни обиди! Това говори за изключително ниското ви ниво!

Най-новото

Актуални теми

Никулден 2018

Пета седмица протести в Бургас

Четвърта седмица протести в Бургас