Семеен екшън в „Зорница”: Бургазлия припари до бившата си съпруга, озова се с гипсиран крак в полицията, вижте защо

img
снимка: интернет

Семейна драма завърши с гипсиран крак, защото бивш съпруг, който нарушил ограничителната заповед да не припарва до жена си, бе блсънат от кола, след като тя повика полиция. Инцидентът е станал на петък 13-ти около 16.00 ч. в района до бл. 71 в к-с „Зорница”.

36-годишна бургазлийка поискала съдействие от служители на Пето Районно управление – Бургас за това, че бившия й съпруг – В.М., 46-годишен от Бургас, не спазил ограничителна заповед, наложена от Бургаския Районен съд на 29.05.2017 г., която го задължавала да не я приближава на по-малко от 100 м. за срок от 18 месеца. Междувременно В.М. решил да се оттегли, като неправилно пресякъл зад движещ се на заден ход лек автомобил  „Ауди А 8”, с бургаска регистрация, управляван от 36-годишния М.А. от Бургас. В резултат на това автомобилът  го блъснал, което наложило отвеждането му от екип на „Спешна помощ” до УМБАЛ- Бургас. Малко по-късно В.М. е доведен до Пето Районно управление – Бургас с гипсиран крак, поради скъсани от пътния инцидент коленни връзки / снето му е писмено обяснение за нарушаването на ограничителната заповед, като му е съставен протокол за предупреждение/. Поради здравословното му състояние не е задържан. По случая е образувано бързо полицейско производство.

1 коментар

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

1 Коментар

  •  
    Смешната Жана
    2018-04-16 10:12:07

    Това е васил а жена му ЖАНА Е ЛЮБОВНИЦА НА СОБСВЕНИКА НА ГОЛЯМАТА УСТА МАРТИН И НЕ Е СЛУЧАЙНО МИНАВАНЕТО ПРЕЗ КРАКА НА ВАСИЛ ... И СА ИЗЛИЗАЛИ ОТ ХОТЕЛ.

Най-новото

Актуални теми

Мащабно издирване, 2-годишно дете изчезна в Равнец

Никулден 2018

Пета седмица протести в Бургас