Разкриха самоличността на загиналата край Отманли-36-годишна избягала от дома си в Момчилград

img

Полицията в Бургас разкри самоличността на жената, която бе открита мъртва на плажа „Виста мар“ край Отманли.

Полицията в Бургас разкри самоличността на жената, която бе открита мъртва на плажа „Виста мар“ край Отманли. Това е 36-годишна жена, избягала от дома си в Момчилград, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Както „Дарик“ – Бургас вече съобщи, безжизненото тяло на жената бе открито към 12.00 часа на 23 януари т.г. Трупът забелязали двама души, които по това време разхождали кучетата си в района. Загиналата била облечени с хубави дрехи, носела и пръстен на ръката си, но нямала никакви документи. При огледа, експертите не са открити следи от насилие. Заключението на медиците е, че жената се е удавила. Бурното море пък извхърлило безжизненото тяло на сушата.

Първоначално се считаше, че е възможно това да е бежанка, зарязана от мигранти, влезли нелегално в страната ни. Едва дни по-късно при проверката от МВР установили, че съпругът й е съобщил за изчезването й в Кърджали. Служителите на реда се свързали със семейството й, а съпругът на жертвата вече е извършил Съпругът извършил разпознаване на тялото.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Никулден 2018

Пета седмица протести в Бургас

Четвърта седмица протести в Бургас