23-годишна жена от Кюстендил, кандидат за граничен полицай, изпрати сестра си на изпит по английски език в Центъра за обучение към Академията на МВР. Надя трябвало да положи задължителния тест по езика на Шекспир, но познанията й били слаби. Затова решила да прати сестра си-20 годишната Анита.

Опитът за измама обаче приключил с пълно фиаско, тъй като въпреки очевидната прилика между двете, изпитващите полицаи успели да установят, че между явилата се кандидатка и снимката по лична карта има разлики.

Така, че се стигнало до ареста на мнимата кандидатка за граничарка. Тя вече е освободена, но е прекарала една нощ в ареста, заради опита да измами длъжностни лица. Пред полицаите двадесет годишната Анита, разказала, че се чувства по-подготвена от три години по-голямата от нея Надя и не намира за грешно да помогне на сестра си, за да сбъдне мечтата си. Идеята на момичетата хрумнала след като прочели в интернет, че номерът често се практикува от кандидат – студенти, които предоставят личната си карта на други хора, за да си вземат по-успешно изпита.