Зловеща находка навръх Йордановден: Гражданска защита изкара трупа на самотния Сашо в бургаския ж.к. „Изгрев”

img

Зловеща находка в бургаския ж.к. „Изгрев” вдигна на крак Гражданска защита и полицията. Тялото на 64-годишния Сашо Гроздев бе изнесено от вход 1 на блок 37 навръх Йордановден. Мъжът починал преди повече от две седмици, а заради топлото време ароматът на етажа станал нетърпим.

„Сашо живееше с баща си – бай Иван, който почина преди няколко години. Всички се питахме: „Виждали ли сте Сашо”, но никой не го беше засичал от дни. Брат му, който живее в „Меден рудник” опитвал да се свърже с него по телефона и като не успял, дошъл на място и го намерили починал”, разказа  възрастен съсед от блока пред БургасИНФО.

„Той живееше сам в гарсониерата, след като баща му почина”, допълни друга съседка.

На етажа все още се усеща тежка миризка, а прозореца на площадката е отворен. На стълбите има и захвърлени ръкавици на криминалисти.

„Не знаем какво му е станало. Съседката каза, че като излязла на терсата усетила тежка миризма, а като го открили печката в дома му е била пусната”, разказваха съседи. 

1 коментар

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

1 Коментар

  •  
    Авера
    2018-01-07 21:01:51

    Кога "журналистите" в България ще запомнят,че структура "Гражданска защита" няма от осем години.Поне тази престаряла новина да запомнят и да започнат да пишат за Група "Спасителна дейност" към "Пожарна безопосност и защита на населението".За по кратко "Група СД към ПБЗН".Дано да прочетат и да запомнят празните им глави.И по-малко правописни грешки да правят,че се излагат като трактористи.

Най-новото

Актуални теми

Никулден 2018

Пета седмица протести в Бургас

Четвърта седмица протести в Бургас