В болница по спешност е бил приет бащата на Анита Мейзер – Неделчо, след като е блъснат от кола. Мъжът е с няколко средни телесни повреди, а крайниците му са обездвижени. Неговите най-близки предполагат, че това не е случайно, а катастрофата е умишлен атентат, насочен срещу самата Мейзер. Неделчо е откаран в болница и ще остане на легло минимум две седмици, пише "България Днес". Полицията вече е започнала разследване по случая предвид скандалната история, в която е замесена Анита. Тя е в Сливенския затвор с присъда от 3 години затвор за непредумишленото убийство на съпруга си Николай Димов. За катастрофата разбира от самия него, когато му звънва от затвора в пандиза. До момента близките й криели от нея за инцидента, за да не я разстройват, сподели Анита. "Подозирам, че инцидентът с баща ми е умишлен и планиран. Това е атака срещу мен, защото татко каза, че когато тръгнал да пресича, е нямало нито една кола на улицата. Само паркираният черен автомобил, който внезапно дал газ и минал върху него", вайка се от килията сексбомбата. Тя се опасява, че животът на близките й не е в безопасност. Затова и дъщерята на Мейзер – Джулия, напуснала Варна, защото срещу нея също имало заплахи. Предположенията на Анита са, че тези, които искат да й отмъстят, като в момента атакуват баща й и дъщеря й, са свързани по някакъв начин с починалия й съпруг Николай.

"Баща ми е много болен и аз се грижех за него, когато бях на свобода. Планирах да му купя малка къщичка и за тази цел търсех парцел", сподели още силиконовата бомба. Смъртта на мъжа й обърква плановете на Мейзер. В момента се налага близките на Анита да я подкрепят емоционално, защото делото срещу нея продължава на 7 април тази година. Адвокатите й ще оспорват обвинението за даване на подкуп на полицай и се надяват то да падне на следващото заседание. Близките на удушения Николай пък се заканват да преквалифицират обвинението от непредумишлено в умишлено убийство. "Увери ме, че тъй като съм американски гражданин, ще следят отблизо процеса срещу мен, както и условията, в които съм в Сливенския затвор. Даде ми кураж и това до известна степен ме обнадежди, разказа Анита. Тя е категорична, че ако смъртта на съпруга й се бе случила в САЩ, срещу нея е нямало да има дори дело. "Така или иначе Николай бе твърдо решен да стяга врата си със "свински опашки" и да ги къса. Ако бях хванала самолета и го бяхме направили в Америка, срещу мен нямаше да има толкова концентрирана атака, както в България", категорична е Мейзер. Заседанията от процеса най-вероятно ще бъдат закрити за журналисти. Дотогава Анита остава в Сливенския затвор, където дели стая с още две момичета. Тя е категорична, че е нямала намерение да подкупва полицаите, макар да е предлагала пари - за храна и кафе. Един от тях обаче е свидетелствал, че Анита е предложила на три пъти пари от 50 лева до 30 хиляди евро. В стаята обаче няма "бръмбари", които да покажат кой от двамата лъже за подкупа.

Анита е категорична, че травмите по тялото на Ники са стари - от боевете с колумбийци, в които участвал в САЩ. Той се оплаквал от проблеми с китката и множество удари, които получил по време на подготовката за боевете. Смятал да се млати в клетка за пари, като по филмите. Затова и тренирал сериозно. Прибрал се в България две седмици преди смъртта си, за да си почине с Анита по българските плажове, разкри още тя.