Гордостта на Поморие Стефани Музакова с цел за Олимпиадата в Токио, семействието й с кампания за подготовката й на световно ниво

img

Стефани Музакова е най-добрата състезателка на Поморие по ветроходство. Тя има редица призови класирания в олимпийския клас „Лазер Радиал” и вярва, че ще успее да вземе квота на шампионата на планетата за Олимпийските игри в Токио през 2020 година. Шансовете й да спечели квота е голяма.

Въпреки упоритостта, усилията и времето, които Стефани ежедневно влага в своите тренировки, наличните в момента условия не са достатъчно добри за подготовка ѝ на световно ниво. За да сбъдне мечтата си, Стефани се нуждае от тренировъчна програма, изготвена от международни специалисти и от плаване в условия, различни от тези на Черно море, което ще я направи конкурентоспособна. Кампанията за събиране на средства е подета от семейството ѝ с цел осигуряване на по-добри условия за нейната подготовка.

„Голямата ми цел е квота за олимпиадата в Токио. Шансовете ми да се класирам са големи. Но от финансова гледна точка е доста сложно, защото не може да се разчита само на федерацията. За да осъществя кариерата си разчитам основно на спонсори, на приятели, на клуба и на семейството ми”, споделя Стефани.

За каузата, за постиженията и за предстоящите състезания на Стефани Музакова, може да се информирате от личната ѝ страница – https://stefanimuzakova.com

1 коментар

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

1 Коментар

Най-новото

Актуални теми

НИКУЛДЕН 2019

Пламнал автобус край с.Маринка

Мъж скочи от 5-ти етаж на УМБАЛ Бургас