За шеста поредна година Община Поморие ще обяви най-добрите си спортисти и ще ги възнагради за многобройните им успехи, постигнати през изминалите 365 дни.

Различното този път е, че 9-членен Обществен съвет по спорт излъчи победителите в отделните категории чрез точкуване. В резултат на новите правила, вместо „Десетте най-добри спортисти“, ще бъдат отличени общо 14 състезатели в две класации – „Златна 7-ца до 16 години” и „Златна 7-ца над 16 години”.

Тържествена церемония по награждаване ще се състои утре /20.12.2017 г./ от 18.00 часа, в залата на НЧ „Просвета 1888”. Програмата ще пренесе публиката хиляди години назад, ще разкаже за зараждането на спорта в Древна Гърция, за физическата подготовка на спартанците и за първите олимпийски игри. Участие в програмата ще вземат малките балеринки от школа „Елеганс“, Ансамбълът по художествена гимнастика с треньор Рада Вражева, децата от ДГ „Детелина“ и ДГ „Веселушко“ в Поморие.

Община Поморие кани всички жители и гости на града да присъстват на официалното събитие, за да окуражат своите фаворити. Заповядайте – 20.12.2017 г. /сряда/ от 18.00 часа, в залата на НЧ „Просвета 1888”!