Комисията за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобитото имущество /КПКОНПИ/ наложи глоба от 10 000 лева на директора на РДНСК – Бургас инж. Милен Ненчев за конфликт на интереси. . Установено е, че до 04 август 2017 г. той е бил управител и едноличен собственик на „Консултант 7 БГ“ ЕООД, с предмет на дейност консултантски услуги, инвеститорски контрол и строителен надзор, след което прехвърлил капитала на дружеството на съпругата си.

Тя е била едноличен собственик до 21 февруари 2020 г. На 27 март 2018 г. е сключен договор за строителен надзор между „Консултант 7 БГ“ ЕООД и инвеститор, за осъществяване на строителен надзор на „Смесена сграда с паркинг“ в гр. Бургас.

В процеса на строителство на този обект, в РДНСК – Бургас, с началник инж. Ненчев, са постъпвали жалби за нарушения на ЗУТ. Проверките, извършвани от негови подчинени служители, не са установявали каквито и да е нарушения при изграждането на сградата, чийто строителен надзор е осъществяван от дружеството, собственост на съпругата на началника на РДНСК, за което той е подписал и съответни писма до подателите на жаблите.