Добрин от Карнобат е един от най-интересните играчи в "Игри на волята". Вижте за какво ще се бори странният младеж и как едва не се удави

img

Добрин от Карнобат е един от най-интересните участници в току що започналото риалити "Игри на волята". 27-годишният мъж заяви, че влиза в предаването с мисия да възпита екологичното съзнание у хората. Мразя тези, които си хвърлят фасовете от терасите , които хвърлят торбички и всеки ден ядат месо. Човек трябва да се съобразява с природата и да я пази. Температурата в световен мащаб се е вдигнала с 1,1 градуса. Мразя тези с тузарските коли. Аз кола нямам и няма да си купя. Не използвам найлонови торбички, а си имам пазарска чанта. И приятелка нямам, защото се оказа, че и това не е за мен. Прекалено е ангажиращо, прекалено са капризни дамите. Вегетарианец съм.

Каузата ми в това предаване е да накарам хората да се върнат към природата и да живеят природосъобразно, каза Добрин.

Но при първото изпитание - да преплуват от кораба да брега, Добрин беше единственият, който едва не се удави. Той се развика за помощ, но камерата скри кой го спаси.

В предаването има плеймейтки, певици, самотни майки, мачовци и всякакви интересни на публиката екземпляри. До един те се издъниха и на първия въпрос - кой е Дефо.

А вие знаете ли?

2 коментара

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

2 Коментара

Най-новото

Актуални теми

Трагедията на пътя край Созопол

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"

Мъж по памперс избяга от реанимацията в УМБАЛ Бургас