Очарователната Мисис Бургас 2018 Вержиния Иванова стана лице на тазгодишната кампания на конкурса. Вержиния блесна сред десетте претендентки миналата година освен с чар и с утвърдено професионално развитие. Успешна като финансист в едно от здравните заведения в Бургас, тя успешно съчетава грижата за дома и семейството и личното развитие в различни сфери.

Само преди дни Вержиния засне специална фотосесия за тазгодишното издание на Мисис Бургас 2019. Красавицата смени няколко визии с роклите на талантливата бургаска дизайнерка Мария Диомова. Снимките се състояха в петзвездния Гранд хотел и СПА Приморец в Бургас. Имено в него по традиция ще се състои и предстоящото издание на „Мисис Бургас 2019“, броени дни преди големия християнски празник "Благовещение".

В момента кастигите за най-достойната омъжена жена на Бургас продължават да текат, като всички желаещи дами могат да пуснат своите заявки на e-mail: mrsburgas@gmail.com, както и на фейсбук страницата на конкурса. Събитието, което ще се проведе на 22 март от 19:30 часа, обещава да събере на едно място част от светския елит у нас на една вечер изпълнена с красота, приемен лукс и положителни емоции!