Рапърът Уош МС спечели "Биг Брадър мост уонтед". Синът на големия български актьор Иван Иванов показа нетипична и рядка доброта и справедливост. Той издържа достойно битката на характери, беше приятел с всички, беше душата на компанията, но и съдията, който казваше стоп на наглите и на тези, които се опитват да тормозят другите. Зрителите харесаха честността му, усмивката му, веселия му нрав и дори сълзите, които той често лееше, без да се притеснява, че е мъж. Както и силната му любов къв приятелката му Мария.
На второ място бе класирана Мис Силикон Джулиана Гани, която беше другото дете по характер в Къщата.
Трета стана Никита Джонсън - най-мразената съквартирантка, защото не се примиряваше с липсата на ред и уважение в Къщата и отстояваше непрекъснато собствена позиция. В резултат на което групата я изоблира и тя остана сама. Най-неочаквано чак четвърти б класиран Гъмов, а още по-неочаквано звездната двойка Благой Георгиев и русата Злтка останаха последни на финала.
Те се бяха приготвили да спечелят и Благо дори поръча пръстен за любимата си, но когато зрителите ги изхвърлиха първи, Благой се ядоса и забрави да падне в краката на Златка и да поиска ръката й.