Енджи Касабие удари в земята останалите знаменитости в къщата на „ВИП Брадър” с умопомрачителна визия и 5-звезден лукс. Красивата диетоложка от ливански произход смая съквартирантите и зрителите на реалити шоуто, влизайки в предаването с бляскави рокли и уникални тоалети на световноизвестни дизайнери, пише "Хотарена".

Целият гламур на Енджи се събра в рекордните в историята на „ВИП Брадър” 10 куфара. Предишният рекорд принадлежеше на фолк дивата Преслава, която навремето влезе в къщата със седем куфара с дрехи и тоалети. Най-голямо впечатление направиха бижутата, които разхожда диетоложката в реалити шоуто. Диамантени обици, колиета, гривни и пръстени са щедро разположени по ушите, шията, китките и пръстите на сякаш изскочилата от модна корица на „Вог” красавица. Наблюдателни зрители отбелязаха, че пръстените и гривните на Енджи Касабие са от последните ювелирни колекции на италианския бижутер Роберто Коин.

„Всеки един от пръстените й струва между 8 и 12 000 евро, а гривните са по 15 000 евро. Колиетата и обиците й са колкото един апартамент в центъра на София – около 200 000 евро”, одумват не без завист холивудския стил на Енджи Касабие зрителите на реалити шоуто.

Основната заслуга за скъпите тоалети и бижута на Енджи Касабие е на нейния съпруг – ливанецът Рабих Ел Зейн, който е носител на приза „Мистър Ливан” през 2014 г. Арабският мачо произхожда от изключително богат род, а състоянието на баща му се оценява на над $ 100 милиона. Самият Рабих също печели добре – той е телевизионен продуцент, а неговото шоу за здравословно хранене и фитнес се върти в ефира на най-гледаната в Арабския свят телевизия „Ал Джазира”.

Енджи Касабие също е ангажирана в бизнеса на мъжа си, който подготвя индивидуални програми за здравословно хранене на редица мултимилионери в Ливан и региона. Към услугите на Рабих прибягват и холивудски знаменитости.