Деси Цонева разбуди духовете на всички още с влизането си във „ВИП Брадър”. Това стана малко след внезапната кончина на баща й – Димитър Цонев. Зрителите на предаването още в самото начало коментираха, че не е нормално да се държи така. „Деси не спира да пие, да се забавлява и да се кикоти – нормално ли да си в такова състояние дни след такава тежка загуба?”, коментират възмутени зрители на предаването.

Поредната жестока изцепка дойде преди дни. Двете с Жана Бергендорф решиха да излъжат Явор Бахаров, че са се сбили и че ще бъдат изгонени от Къщата. До тук нищо лошо, но...в лъжите, които Деси ръсеше, за да убеди актьора в женското меле, тя реши да включи и баща си – Димитър Цонев.

„Виж ме, виж на какво приличам. На какво ме направи и то точно сега. В събота е панахидата на баща ми, а сега се изложих и пред него”, проплака (не наистина) наследничката на телевизионера.

Това обаче веднага отприщи вълна от коментари по неин адрес в социалните мрежи. „Как не я е срам? Готова е за всичко за малко слава и пари – резил”, пише жена. „Сигурно цялата й фамилия се срамува от нея? А е и майка – що за пример дава”, пита се друг потребител на Фейсбук.

Вечерта преди да излезе за помена, Деси отново се напи. Тя бе готова да ревне, но не за баща си, а за няколко цигари, тъй като беше наказана с другите в специалното помещение под звездите, наречено лудницата. Тук сме да си правим кефа бе хора, каза тя на съквартирантите, които цяла нощ не спаха заради нея, Глория и Жана, които бяха решили да си спретнат купон и да изпият бутилка-две уиски.

Майки на големи деца, а се държат като тийнейджърки, упрекнаха ги кака Лара и Ирина Тенчева.

Вие пък се държите като остарели лелки, върнаха им го момичетата.