Виктория Зайкова, която стана популярна като финалист в кулинарното шоу "Хелс китчън", направи такава голяма промяна със себе си след края на участието си в риалити формата, че днес трудно ще я познаете. Тя свали над 50 килограма за почти два месеца и дори се записа за конкурс за "Плюс Сайз" модели.
Това тя призна в "Черешката на тортата", където участва тази седмица.

Червенокосата красавица признава, че готвенето е най-голямата й страст, но светлините на прожекторите също я привличат. Това е и една от причините да се запише за участие във втория сезон на първото по рода си риалити - конкурс за по-едри дами.
00:00PreviousPauseNext
"Аз винаги съм била дама със завидно самочувствие и никога не съм се притеснявала от размерите и формите си, харесвала съм се", споделя Виктория пред "Телеграф". Спомня си още, че е била закръглена и като по-малка, но преди няколко години кантарът удря 140 кг. По думите й е имала толкова голям корем, че трудно виждала бедрата си, не можела даже да се наведе да си върже връзките на обувките.
"Тази година свалих 50 кг за два месеца, интересно, че дори, когато коремът ми беше огромен, си казвах: нищо ми няма, добре съм си, хубава съм, който ме харесва, ме харесва и това е. В един момент много ми пречеше, проблемът дойде от това, че ръцете ми трепереха. Потърсих мнението на лекар, така ми откриха базедова болест. Докторът ми предписа да пия лекарства и каза, че хормоните при жените са толкова много, че това да ги наредиш, е бавен и сложен процес", разказва Вики.

С приемането на лекарствата започнала да сваля килограми. "В момента съм XL размер, а тогава бях 5 пъти XL, можете да си представите", казва тя и добавя, че след като е отслабнала, е хвърлила всичките си стари дрехи. А с днешна дата смята, че ако успее да свали още 10-15 кг, ще се почувства перфектна. Не изпитва желание да се види в тяло на супермодел. 60-92-60 не са нейните мерки.


"Аз съм ухажвана жена, не ми липсва мъжко внимание! Дори и когато бях най-пълна, пак ме желаеха и харесваха, аз съм магнетична, темпераментна, винаги усмихната, лъчезарна, на мен ми идва отвътре, аз съм такава. И мъжете го забелязват. Никога не съм ходила на фитнес, но харесвам мъже с плочки. И всичките ми гаджета са били такива. Те пък обичат дупета - и така се намираме. Мъжете до мен винаги са изглеждали много добре. Аз съм така, ако не е топ, няма да е с мен", споделя готвачката. Не крие, че има голямо самочувствие, най-много харесва в себе си характера и лицето си. Мечтае да има свое собствено кулинарно предаване.

В тази връзка участието й в "Мис Плюс сайз" е само още една стъпка по пътя към това. Първата прави в "Хелс китчън".
Виктория дори не се притеснява, че се е разделила със съпруга си.

Имам много ухажори, а с бившия запазихме добрите си отношения, поквали се тази веч(ер Зайкова.