Два неприятни инцидента в риалитито на Нова телевизия „Игри на волята” наложиха влизането на лекарски екип на терен. До извънредните ситуации се стигна по време на битката за територия, в която племената трябваше да вземат победата на абордаж.

Още в самото начало на играта на Рабухчиев от Приключенците му стана лошо докато висеше с главата надолу. „Ще повърна, не мога”, каза Горилата и слезе от люлката.



На въпрос на водещия Димо нуждае ли се от лекарска помощ, той каза „Да”.




Преди известно време медиците нахлуха на терен отново заради него, след като му прилоша. Ситуацията бързо бе овладяна и той се върна при племето си.

Малко след излизането на Горилата играта отново бе прекъсната, този път заради един от най-скандалните и обсъждани участници през този сезон бургазлийката – Мани. Тя отново контузи изкълчения си пръст на крака. Този път обаче нещата се оказаха по-сериозни и се наложи колоритната бургазлийка да бъде изнесена на носилка.







Счупих се пръстът нацяло, изпука, чу се много жестоко. Изпука много брутално, много боли", оплака се Мани на лекаря, който й забрани да продължи участието си в битката.






"Аз няма да мога да стъпя с този крак. Мисля, че този път ми приключи участието в игри на волята. Може ли по този тъп начин да си отида?", вайкаше се бургазлийката.

Бившият й съотборник в Бойците Морунов обаче заподозря, че Мани отново симулира, защото е разбрала, че няма да успее да се справи.

След като стана ясно, че няма как да продължи да играе, тя бе изнесена на носилка.