С настоящата пандемия организирането на партита на открито в клубове се превърна в предизвикателство за много хора не само в България, а и по целия свят. Това се дължи на политиките на Световната здравна организация, които ограничават всякакви събирания. В тази връзка, поради необходимостта да спазвате социална дистанция и да се придържате към други правила на здравната организация, купонът у дома се превръща в една чудесна идея.

Така ще можете да държите контрола относно партито в своите собствени ръце. Но взехте ли предвид допълнителните отговорности, с които върви едно домашно парти? Ето основните неща, които трябва да се вземат предвид преди организирането на купон у дома:

Изберете подходящите забавления

Предполага се, че партитата са изпълнени със забавление. Някои обаче не струват. Създаването на идеална среда за забавление трябва да бъде вашият приоритет. Ако вашите посетители обичат игрите, препоръчването на платформа, която отговаря на типичните български играчи като Сезам, е страхотна идея. Красотата на онлайн казината е, че те позволяват на хората да се забавляват, докато печелят пари.

Кои са вашите гости?

Всички разбираме, че няма да правите домашно парти сами, независимо дали сте вкъщи или далеч. Трябва да поканите приятели, колеги и възрасти от всички краища. Но как ще ги накарате да присъстват на партито и да контролират броя им, за да предотвратят нарастващата бройка?

За да мине благополучно вашето събиране, трябва да си отговорите на този въпрос. Един от най-добрите начини за успешното парти е подготовката на списъка с гости преди тяхното присъствие.

Това ще ви помогне да планирате други неща като необходимото количество храна, например. Хората обичат да излизат с приятели и да създадат нови връзки. Но това няма да се случи, ако поканите хората, които се познават на партито.

Поканите бившите си съквартиранти в университета и колеги по време на работа ще бъде чудесен начин да ги съберете. Ще се забавлявате от това как ще се радват да намерят нови взаимодействия. Не забравяйте обаче да поканите приятели и гости, които спазват социалната етика. Няма нищо по-неприятно от това да си общуваш с невъзпитани, невнимателни и безразсъдни хора.

Не забравяйте да представите посетителите си

Грешката на много хора е, че забравят, че именно те трябва да накарат посетителите си да говорят. Не забравяйте, че гостите ви не се познават, но вие ги познавате всички. Представянето им един на друг ще бъде чудесна идея, защото вероятно някои от тях вероятно ще се свенят да се представят пред нови лица.

По този начин всички те ще се чувстват комфортно, докато партито продължава. Също така, уверете се, че си пасват един с друг. Не позволявайте на никой от посетителите ви да се чувства самотен сред другите. Поставете се на мястото на някой от гостите, който изглежда отхвърлен от останалите.

Естествено, повечето от нас закъсняват за събития. Шокиращо, но много хора дори закъсняват за интервюта. Гадно е, нали? По същия начин е много възможно вашите приятели да се появят на вашето домашно парти със закъснение. Следователно, за да накарате всички да пристигнат навреме, не им казвайте точния час на пристигане или крайния час.

Ако имате приятели, които са наясно с времето, кажете им да пристигнат час по-късно, след като пристигнат онези, които са склонни да закъсняват. Например, ако партито започва в 21:00, кажете на съобразените с времето да пристигнат в 21:00, а на тези, които закъсняват, да пристигнат в 20:00. Това ще ги накара да пристигнат по едно и също време. Въпреки че е неетично да лъжете, лъжата за времето ще бъде идеална, защото ще ви позволи да започнете партито заедно.

Създайте плейлист

Направете плейлист за партито преди то да започне. Но когато правите плейлиста, уверете се, че имате правилните песни за правилната публика. Ако сте прекарали незабравими мигове с поканените приятели, ще имате по-добра представа за песните, които обичат.

Ако обаче не знаете какво им харесва, помислете за създаването на неутрален плейлист с фантастична музика, за да се почувстват комфортно на партито. Уверете се, че сте създали плейлист, който ще накара всички да танцуват до края на партито. Но ако сте креативни, създайте плейлист, който ще задейства среда за разговор.

Разбира се, трябва да имате известна идея каква музика харесват вашите приятели и да не прекалявате с песните от само един вид. Със сигурност стила им на слушане се различава поне малко, но ако съберете по няколко любими на всеки песни, ще улучите десетката!

Заключение

По-горе видяхте нещата, които трябва да правите на домашно парти, за да го направите незабравимо в съзнанието на вашите приятели. Тези, които все още не са организирали домашно парти, няма да го разберат, но по-опитните знаят, че за подобно домашно събиране трябва всичко трябва да е изпипано до последния детайл, за да бъде успешно то. Тук ви представихме някои от ключовите аспекти на това как да организирате добро парти.