Ужасът край Моста в Бургас продължава, след като се оказа, че има второ момче, изчезнало след фатален скок от съоръжението. На място притигат още линейки и екипи на полицията.

Водолази първоначално търсиха изчезнал 17-годишен младеж от "Меден рудник", като през това време морето изхвърли труп вдясно от Моста, затова се считаше, че именно това е ноговото тяло. Оказа се, че то е на 13-годишно дете от дом „Ронкали“ - Николай. „Дойдох с ми приятели и ми казаха, че две момчета се удавиха. Един мой приятел видя тялото под Моста, всички ги беше страх, аз го дръпнах на брега“, каза той.

17-годишният младеж от "Меден рудник", който изчезна след скока от втория етаж, всъщност е бил с приятели. Родителите им изобщо не са знаели, че отиват на плаж, децата казали, че ще се разхождат в центъра на града. От Моста са скочили двама тийнейджъри. Техни съученици казаха, че са се хвърлили във водата след бас за 20 лева. Докато търсят този изчезнал младеж, от водата именно изплува тялото на 13-годишното момче, за което не е ясно как се е удавило. Същевременно водолази изкараха и 17-годишния тийнейджър в района на кея, който също се е удавил. Неговият приятел, с когото са скачали, е в добро състояние.

На място са водолази, катер, полиция, медици от Спешна помощ. На кея за лодки е извадено тялото и на 17-годишния младеж.