Ето го якият Йордан, който вдигна в тревога Поморие, прокуратурата ще иска да остане в ареста

img

Прокуратурата ще иска мярка за неотклонение „задържане под стража“ на 42-годишния Йордан Н.К., който вдигна в тревога старата част на Поморие в събота в ранния следобед. Днес очаква Районния съд в Поморие да гледа мярката за неотклонение на мъжа, тъй като изтича 72-часовото му задържане.

Припомняме, че Йордан е бивш полицай, който в събота след скандал с родителите си в семейната къща на оживената ул. „Княз Борис“ се барикадира и насочи оръжие към баща си, туристи и полицаи. Наложи се намесата и на Специализираните полицейски сили, за да бъде изведен и обезоръжен, без да има пострадали хора. До благоприятна развръзка се стигна и след преговори, които водеше неговият бивш колега - полицай Спас Офилов от РУП-Поморие.
Съседи казаха, че през последните няколко години той е имал и други прояви на безпричинна агресия. Мъжът е изключително добре подготвен физически, занимавал се е с културизъм, тренира и поддържа отлична физическа форма.

3 коментара

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

3 Коментара

 •  
  Нина
  2019-08-20 14:54:52

  Голям врясък, голяма защита на някакъв си, който не може да си владее нервите! Насочване на оръжие към родители и туристи не е ли агресия? Ако ви е толкова добър приятел, помогнете му да се владее, а не си изливайте нервите тук. Това показва, че сте като него!

 •  
  Деница
  2019-08-20 12:10:58

  След тази статия аз никога няма да повярвам повече в истинността на новините... Добре казват хората жълтата преса. Почват с правдата което си е вярно ареста и оттам кой,каква клюка чул. Това не е новинарник,а клюкарник! Вие били ли сте там.? Вие познавате ли лично деятеля? Вие В неговото обкръжение ли сте, да казвате,че агресията му е без причинна? Кой идиот въобще в днешно време иска да стане журналист...

 •  
  Krasimir
  2019-08-20 11:02:32

  "Съседи казаха, че през последните няколко години той е имал и други прояви на безпричинна агресия" - Данчо ми е приятел и го познавам достатъчно добре за да кажа, че ако е проявил агресия то тя няма да е безпричинна. Познавам и майка му. Въпроса не е как се е стигнало до агресията, а как е намерил сили да се сдържи на не и направи нещо повече. Спас водил прговорите...пфффф.. с Спас са приятели още от едно време и по скоро го е съветвал, а не да се е правил на големия психолог и да го изкарвате голямата работа. Данчо навремето го накараха да напусне МВР понеже не искаше да върви по свирката им. Престанете на очерняте хората, само и само да ви се четат статиите. Готови сте да стъпчете всеки за да получите малко внимание.

Най-новото

Актуални теми

Богоявление 2020

НИКУЛДЕН 2019

Пламнал автобус край с.Маринка