Безскруулен крадец стигна пълното си падение, като отмъкна инвалидната количка на помориеца Павел Събев. За човека кражбата е огромна, тъй като съоръжението му е служило за придвижване. Количката е била в двора му в Поморие, когато е била задигната.

„Всички, които ме познават, знаят, че от няколко години се придвижвам из града с малка инвалидна електрическа количка. Вчера неизвестни злосторници са проникнали в двора и са я задигнали. В близкото РПУ ме приеха учтиво, любезно и според мен компетентно се заеха със случая. Благодаря на полицай Димитров и колегите му и им пожелавам успех в решаването на моя, а и на други подобни проблеми, по които работят. Благодаря на всички приятели, които ми предложиха помощ за евентуално закупуване на нова количка“, заявява с благодарност потърпевшия.

Въпреки че е станал обект на свръхбезочлива кражба, той не се обръща с гняв към неизвестния извършител, а с добро. „А на крадеца (или крадците) пожелавам никога да не им се налага да използват такъв вид транспорт.“, казва той.